HR Tools & Extra's

Neem een abonnement en download meer dan 300 actuele HR-instrumenten

Wilt u als HR-professional ook niks meer missen op uw vakgebied? Neem dan, net als duizenden HR-collega's, een abonnement op HR Tools & Extra’s. Zo downloadt u eenvoudig actuele HR-vakinformatie, modellen, checklists en formulieren voor personeelszaken en HR-beleid.

Nu inclusief 2 collega's voor maar 198,00 euro per jaar!

Direct aanmelden

Bent u al lid? Direct inloggen

De populairste artikelen van HR Tools & Extra's

Klik op een artikel om meer te lezen

Bekijk de artikelen per onderwerp

Klik op een onderwerp om te zien welke artikelen er beschikbaar zijn.

Uw voordelen op een rij:

HR Tools & Extra’s biedt abonnees de helpende hand met vakinformatie, HR-modellen, beleidsplannen, checklists en formulieren voor personeelszaken en HR-beleid.

Met de beleidsplannen van HR Tools & Extra’s combineert u losse elementen tot samenhangend HR-beleid dat aansluit bij de koers van uw organisatie. U kunt uw HR-beleid hiermee stap voor stap opbouwen.

Tientallen modeldocumenten die u kunt downloaden en naar eigen inzicht aanpassen. HR Tools & Extra’s helpt u goed op weg door de modellen te voorzien van duidelijke uitleg en voorbeelden.

Met onze checklists en formulieren komt u op ideeën en ziet u niets meer over het hoofd. Handig om alle belangrijke zaken overzichtelijk op een rijtje te houden, maar ook een goed uitgangspunt voor nieuw HR-beleid.

Neem een abonnement en download meer dan 300 actuele HR-instrumenten

Nu inclusief 2 collega's voor maar 198,00 euro per jaar!