Personeelsnet

Veelgestelde vragen

Als ik een abonnement neem, moet ik dan nog extra bijbetalen voor het downloaden?

Nee, met een bedrijfsjaarabonnement op HR Tools & Extra’s kunt u een heel jaar onbeperkt gebruik maken van alle modellen, checklists en tools zonder verdere bijbetaling.

Mag ik als particulier ook een abonnement nemen?

Ja dat mag u, maar let er dan wel op dat u bij de abonnementsprijs nog de wettelijke btw moet optellen.

Kan ik ook met meer mensen gebruik maken van een abonnement?
U kunt met 3 mensen gebruik maken van de prijs van één abonnement, dus naast de hoofdabonnee kunt u nog maximaal 2 collega’s opgeven. Zij krijgen een eigen inlogcode en wachtwoord.

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?
Na het inloggen, kunt u linksboven op de pagina zelf uw gegevens beheren en het wachtwoord wijzigen. U ontvangt een mail ter bevestiging.

Hoe kan ik een collega toevoegen?
Na het inloggen, kunt u linksboven op de pagina uw gegevens beheren en een collega toevoegen.

Hoe gaan jullie om met privacy?
Personeelsnet Media voldoet aan de voorwaarden van de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG). Ons veiligheidsprotocol kunt u hier inzien.

Kan ik reageren op de artikelen van HR Tools & Extra’s
Onder de artikelen van HR Tools & Extra’s is een mogelijkheid om feedback te geven. Deze wordt niet gepubliceerd op de site, maar komt wel terecht bij de beheerder van HR Tools & Extra’s. Wij reageren zo snel mogelijk.

Hoe kan ik een vacature plaatsen?
Na het inloggen, ziet u in het midden van de pagina een mogelijkheid om een link te plaatsen naar een HR-vacature op uw eigen bedrijfswebsite. U kunt een wervende tekst toevoegen. De vacature, met de tekst, verschijnt op de vacaturepagina van Personeelsnet. U kunt maximaal 6 HR-vacatures per jaar plaatsen.

Hoe kan ik een HR-dienst plaatsen?
Na het inloggen, ziet u in het midden van de pagina een mogelijkheid om een link te plaatsen naar uw eigen bedrijfswebsite met uw HR-dienstR. U kunt een wervende tekst toevoegen. De link met tekst, verschijnt op de pagina HR-diensten van Personeelsnet. De advertentie blijft staan zolang u abonnee bent, maar u kunt deze tussendoor ook wijzigen of weghalen.

Moet ik mijn abonnement verlengen?
Abonnementen worden -conform onze leveringsvoorwaarden- na een jaar verlengd, tenzij op twee maanden vooraf opzegt.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?
Wij hebben graag dat u uiterlijk twee maanden voor afloop van het abonnement schriftelijk opzegt. Ons adres is Personeelsnet Media BV, Postbus 52071, 3007 LB Rotterdam.