Veelgestelde vragen

Als ik een abonnement neem, moet ik dan nog extra bijbetalen voor het downloaden?
Nee, met een bedrijfsjaarabonnement op HR Tools & Extra’s kunt u een heel jaar onbeperkt gebruik maken van alle modellen, checklists en tools zonder verdere bijbetaling.

Mag ik als particulier ook een abonnement nemen?
Ja dat mag u, maar let er dan wel op dat u bij de abonnementsprijs nog de wettelijke btw moet optellen.

Kan ik ook met meer mensen gebruik maken van een abonnement?
U kunt met 3 mensen gebruik maken van de prijs van één abonnement, dus naast de hoofdabonnee kunt u nog maximaal 2 collega’s opgeven. Zij krijgen een eigen inlogcode en wachtwoord.

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?
Na het inloggen, kunt u rechstboven in het grijze vak Wijzig mijn gegevens op de pagina zelf uw gegevens beheren en het wachtwoord wijzigen. U ontvangt een mail ter bevestiging.

Hoe kan ik een collega toevoegen?
Na het inloggen, kunt u rechtsboven op de pagina in het grijze vak Wijzig mijn gegevens uw gegevens beheren en een collega toevoegen.

Hoe gaan jullie om met privacy?
Personeelsnet Media voldoet aan de voorwaarden van de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG). Ons privacyprotocol kunt u hier inzien.

Kan ik reageren op de artikelen van HR Tools & Extra’s
Onder de artikelen van HR Tools & Extra’s is een mogelijkheid om feedback te geven. Deze wordt niet gepubliceerd op de site, maar komt wel terecht bij de beheerder van HR Tools & Extra’s. Wij reageren zo snel mogelijk.

Moet ik mijn abonnement verlengen?
Abonnementen worden -conform onze leveringsvoorwaarden- na een jaar verlengd, tenzij u twee maanden vooraf opzegt.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?
Opzeggen kan door ons een bericht te sturen, waarbij het niet wenselijk is om dit aangetekend per brief te doen. Wij hebben graag dat u uiterlijk twee maanden voor afloop van het abonnement schriftelijk opzegt.
Ons adres is Personeelsnet Media BV, Postbus 52071, 3007 LB Rotterdam.