Over Ons

Personeelsnet: Vakkennis voor en door HR-professionals

Welkom bij Personeelsnet! U bent hier aan het goede adres voor praktische HR-vakkennis en inspiratie, waarmee u het personeelsbeleid van uw organisatie een flinke boost kunt geven.

Al sinds het jaar 2000 is Personeelsnet dé vertrouwde bron voor managers en HR-adviseurs die op zoek zijn naar de nieuwste trends en praktische tools op het gebied van Human Resources (HR). Onze missie is simpel: we bundelen vakkennis en praktijkervaring om u te inspireren met relevante en actuele informatie, zodat u uw werk als HR-professional effectiever kunt uitvoeren.

Redactie en deskundigen
Personeelsnet biedt deskundige auteurs en HR-professionals alle ruimte om kennis en ervaring delen. Hun expertise zorgt ervoor dat wij continu hoogwaardige en actuele content kunnen bieden. Door nauw samen te werken met deze professionals, garanderen wij dat de informatie die wij bieden altijd relevant en betrouwbaar is.

De hoofdredactie van Personeelsnet is in handen van:

Beiden hebben brede ervaring als (zelfstandig) senior managementadviseurs op het gebied van HR-beleid, management-development, organisatie en re-organisatie, georganiseerd overleg & medezeggenschap, het leren en ontwikkelen van vaardigheden van medewerkers en van online communicatie en marketing.

Wat bieden wij?

  • Gratis vakinhoudelijke Informatie: Onze website biedt een schat aan gratis vakinformatie die speciaal is samengesteld voor en door HR-professionals. Of u nu een manager, HR-adviseur of ondernemer bent, bij ons vindt u de inzichten die u nodig heeft om op de hoogte te blijven van alle relevante ontwikkelingen binnen het HR-vakgebied.
  • HR Tools & Extra’s: Voor degenen die behoefte hebben aan nog meer diepgang en praktische hulpmiddelen, hebben wij het abonneegedeelte HR Tools & Extra’s. Dit is dé online kennisbank voor HR-professionals die inspiratie willen opdoen om zelf hun HR-beleid vorm te geven.
  • Visie en praktisch HR-beleid: Abonnees van HR Tools & Extra’s hebben de beschikking over honderden actuele en praktische modellen, tools en documenten. Deze zijn ontworpen om u te helpen uw werk efficiënter en effectiever te doen. De makers hebben een visie op praktisch HR-beleid, dat in dienst staat van mens én organisatie. Alle onderdelen zijn voorzien van een handige toelichting, zodat onze hulpmiddelen eenvoudig toepasbaar zijn. Doordat we HR Tools & Extra’s maken vanuit onze visie op praktisch HR-beleid, is het eenvoudiger om consistent personeelsbeleid te voeren. Daarbij is er altijd ruimte om aanpassingen te doen die beter passen bij uw eigen organisatie.
  • Wekelijkse Nieuwsbrief: Duizenden vakgenoten ontvangen wekelijks onze gratis e-mailnieuwsbrief. Deze nieuwsbrief zit boordevol waardevolle inzichten, updates en trends binnen het HR-vakgebied. Het is een uitstekende manier om op de hoogte te blijven van alles wat speelt in de wereld van HR.

HR Tools & Extra's is onderdeel van Personeelsnet®, een geregistreerd handelsmerk van Personeelsnet Media BV, een onafhankelijke aanbieder van HR informatie.

Het copyright van alle informatie in Personeelsnet en HR Tools & Extra's berust bij Personeelsnet Media BV, Postbus 52071, 3007 LB Rotterdam.