Personeelsnet.nl maakt gebruik van cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

HR-Tools & Extra's

Praktische HRM-informatie voor managers en P&O-ers

Mis niks met HR Tools & Extra's

HR modellen gratis downloaden

"Handig hoor, die modellen en checklisten. Ze zijn een geweldige basis, waar we onze eigen creativiteit nog aan kunnen toevoegen. Daar komen we echt mee vooruit."

Voordelen van een abonnement op HR Tools & Extra’s:

 • honderden actuele HR-modellen: compleet, duidelijk en direct klaar voor gebruik

 • eenvoudig downloaden en naar eigen inzicht aanpassen

 • niet alleen documenten, maar ook altijd duidelijke uitleg met handige tips

 • maximaal 3 gebruikers met een eigen wachtwoord voor de prijs van één abonnement

 • duidelijkheid vooraf over de kosten, veilig betalen per factuur

 • gratis HR-vacatures en HR-diensten plaatsen, exclusief voor abonnees


Kijk hier wat er allemaal in HR Tools & Extra's zit

Daarom maken nu al duizenden HR-professionals gebruik van HR Tools & Extra's:

Integrale beleidsplannen

Met met de beleidsplannen van HR Tools & Extra's combineert u losse elementen tot samenhangend HR-beleid dat aansluit bij de koers van uw organisatie. U kunt uw HR-beleid hiermee stap voor stap opbouwen.
Hier vindt u een overzicht van onze HR-beleidsplannen.

Handige formulieren

Personeelsmanagement is veel meer dan administratie, maar soms zijn formulieren nou eenmaal nodig. Dan is het wel zo handig als die formulieren compact en duidelijk zijn en zorgen voor eenduidige resultaten. 
Onze HR-formulieren zijn daarbij een effectief hulpmiddel.

Duidelijke modellen

Tientallen modeldocumenten die u kunt downloaden en naar eigen inzicht aanpassen. HR Tools & Extra's helpt u goed op weg door de modellen te voorzien van duidelijke uitleg en voorbeelden.
Een overzicht van alle HR-modellen vindt u hier.

Overzichtelijke vakkennis

Altijd op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen in het personeelsvak. HR Tools & Extra's combineert vakkennis praktisch met modellen, checklistst en voorbeelden voor de HRpraktijk.
Blijf ook op de hoogte van de laatste kennis van het HR-vakgebied.

Inspirerende checklists

Overal aan gedacht? Met onze checklists komt u op ideeën en ziet u niet meer over het hoofd. Handig om alle belangrijke zaken overzichtelijk op een rijtje te houden en een goed uitgangspunt voor nieuw beleid.
Ontdek hier zelf wat onze checklisten voor HR te bieden hebben.

Compleet overzicht

In HR Tools & Extra's vindt u meer dan 200 modellen, checklisten en beleidsplannen. Populaire downloads zijn het Handboek Personeel, het Model strategisch HRM-beleid of het Opleidingsplan.
Hier vindt u de complete inhoud van HR Tools & Extra's.


Deze bedrijven gingen u voor:

UniveNestleVPROThe Greenery
RabobankBugabaPolitieSchouwburgVBO

Leveringsvoorwaarden Personeelsnet Tools en Extra's

 • Abonnementen op Personeelsnet Tools en Extra's gaan per maand in. De duur van een abonnement is een jaar. Als u niet twee maanden voor het einde van het abonnement schriftelijk opzegt, wordt het abonnement automatisch met een jaar verlengd, met inachtneming van de dan geldende voorwaarden.
 • Het abonnement gaat in, zodra betaling door Personeelsnet Media is ontvangen.
 • De informatie in het abonneegedeelte is uitsluitend bedoeld voor abonnees. Abonnees mogen de informatie zelf gebruiken, maar de informatie blijft eigendom van Personeelsnet Media. U mag de informatie niet verspreiden en/of herpubliceren zonder toestemming van Personeelsnet Media.
 • De inhoud van het abonneegedeelte mag niet op een elektronisch netwerk (zoals het bedrijfsintranet) worden geplaatst, zonder toestemming van de uitgever.
 • Personeelsnet Media houdt zich het recht voor om het abonnement bij oneigenlijk gebruik van de abonnee eenzijdig te beëindigen.
 • Personeelsnet Media verzamelt abonneegegevens met het doel om abonnees toegang te verschaffen tot het abonneegedeelte van de website, evenals voor het berekenen, vastleggen en innen van abonnementsgelden. Uw gegevens worden niet beschikbaar gesteld aan derden, met uitzondering van personen en organisaties die belast zijn met de uitvoering van de abonnementenadministratie.
 • Personeelsnet Media besteedt de uiterste zorg aan de inhoud van de informatie. Ondanks deze zorgvuldigheid, kan de uitgever geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden.
 • Personeelsnet Media streeft naar doorlopende toegang van de website en het abonneegedeelte. Maar Personeelsnet Media geeft geen garanties voor de beschikbaarheid en bruikbaarheid van de (elektronische) infrastructuur van leveranciers, het internet en de (elektronische) infrastructuur bij gebruikers en hun leveranciers. Personeelsnet Media aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van storingen aan (een gedeelte van) de verbinding tussen de computer/het netwerk van de abonnee en de website.
 • Personeelsnet en Personeelsnet Tools en Extra's zijn diensten van Personeelsnet Media, Postbus 52071, 3007 LB Rotterdam. Op de diensten van Personeelsnet Media zijn, naast deze leveringsvoorwaarden, ook Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze kunt u opvragen door ons een bericht te sturen.
Sluiten