Personeelsnet

HR vacatures

P&O'er op zoek naar HR vacature?

Bent u als HR-professional op zoek naar een HR-vacature? In Personeelsnet vindt u alle actuele vacatures op het terrein van HR-management. Van HR-medewerker, tot personeelsadviseur, recruiter of HR-manager: uitdagende HR-vacatures vindt u hier.

Hr vacatures

HR teamleider/ strategisch HR adviseur

Ben jij de Teamleider/ Sr HR Adviseur die op zoek is naar een veelzijdige functie binnen ons P&O team? En wil jij werken bij een succesvolle zorgorganisatie die écht invulling geeft aan haar christelijke identiteit? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Binnen Accolade Zorg wordt momenteel me...

Dyka Plastics: HR Manager

Wij zoeken een HR Manager gevestigd in de hoofdvestiging te Pelt, ter ondersteuning van de Productie site in Overpelt, de afdeling verkoop (Binnen-/Buitendienst, inclusief 9 filialen) en overige ondersteunende diensten.

Functie:

Dyka Plastics: HR Manager

Wij zoeken een HR Manager gevestigd in de hoofdvestiging te Pelt, ter ondersteuning van de Productie site in Overpelt, de afdeling verkoop (Binnen-/Buitendienst, inclusief 9 filialen) en overige ondersteunende diensten.

Functie:

Pauwels: HR ASSISTANT (4/5de)

  • Als HR-Assistant sta je mee in voor het onderhouden van het tijdsregistratiesysteem, het uitvoeren van de loon- en personeelsadministratie van 175 medewerkers (arbeiders, bedienden en uitzendkrachten) rekening houdend met de geldende sociale wetgeving en richtlijnen binnen de organisatie...

HR Business Partner

Alle facetten van HR komen samen in de functie van HR business partner bij ABB. In deze brede managementfunctie houd je meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht om onze business op HR-vlak te faciliteren.

Wie zijn wij?
ABB is een wereldwijde onderneming. Toonaangevend op het gebi...

International Digital Marketing & Communications Manager

If you are an amazing digital marketing & communications manager and you want to work for an innovative global business where you will be challenged every day, then we want to hear from you.

Before we tell you what we need from you, let us share with you why you should come and work fo...

Facilicom Services Groep België: Administratief Medewerker

Als administratief bediende ben jij verantwoordelijk voor een perfecte administratieve opvolging van het reilen en zeilen binnen onze vestiging van Special Cleaning in Aartselaar. Dit houdt o.m. in: het aanvragen van vergunningen, opmaken van planningen en sociale documenten, voorbereiden van ...

HR Stagiair(e)

About us: By combining a rich legacy in the power and gas compression space with pioneering technology, INNIO brings our customers affordable, reliable and sustainable energy solutions for today—and tomorrow. We are helping to meet today’s energy needs with 64 GW of installed capacity and 48,000 ...

Agilitas Group HR: Business Development Manager

Als HR Expert werkt Ascento aan een positieve en duurzame inzetbaarheid van talent.

Onze HR consultants vertrekken vanuit een totaalbenadering, waarin aantrekken, behoud, ontwikkeling en (her)oriëntering van talent in elkaar overlopen.

Om onze nationale groei te ...

Pfizer SA: HR Operations Administrator

Purpose

De rol van de HR Operations Administrator omvat - maar is niet beperkt tot - het verlenen van operationele ondersteuning door het uitvoeren van een reeks administratieve taken. We zijn op zoek naar een enthous...