Personeelsnet

HR vacatures

P&O'er op zoek naar HR vacature?

Bent u als HR-professional op zoek naar een HR-vacature? In Personeelsnet vindt u alle actuele vacatures op het terrein van HR-management. Van HR-medewerker, tot personeelsadviseur, recruiter of HR-manager: uitdagende HR-vacatures vindt u hier.

Klantenservice Medewerker

Vacature Klantenservice Medewerker

Ben jij enthousiast, gedreven en leergierig, ga jij problemen niet uit de weg en denk jij oplossingsgericht? Geef jij niet op tot de klant tevreden is, doe jij je uiterste best om klanten een ‘wauw!’ gevoel te bezorgen en zet jij nét dat stapje extra?

Stagiaire / tijdelijke kracht

Ik zoek iemand die mij even helpt met het inregelen van een HR systeem. Administratief inregelen enz

HR Applicatie Beheerder

Bij de grootste HR service organisatie ter wereld sta je met ruim 5000 medewerkers en 80.000 flexkrachten in Nederland voor een niet al te kleine HR uitdaging. Om te zorgen dat onze eigen medewerkers hun salaris op tijd krijgen, de juiste bonussen, ze trainingen kunnen volgen en een ziekmeldin...

Dixon HR: Corporate Recruiter

Als Corporate Recruiter maak je deel uit van een gedreven talent Acquistion team en rapporteer je aan de Talent Acquisition Manager. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de succesvolle invulling van verschillende vacatures op corporate niveau. Anderzijds denk je als business partner van de l...

Crelan NV: Business Analyst & applicatiebeheer HR

  • In de rol van Applicatiebeheerder zorg jij ervoor dat de werking van de applicaties en systemen optimaal is. Je ondersteunt mee interne gebruikers en je werkt aan het oplossen van incidenten, het doorvoeren van wijzigingen en het (functioneel) inrichten van applicaties. 
  • Je gaat...

LMH: Sales Trainee

Sales Trainee
HBO-/WO-diploma net opzak en op zoek naar dé commerciële basis voor de rest van jouw carrière? Wil je die basis leggen bij een internationale partij waar ambitie, ondernemerschap en plezier hoog in het vaandel staan? Als je daarnaast opgeleid wilt worden door ...

Merito: Payroll Consultant

Als Payroll Consultant zal je worden ingeschakeld voor tijdelijke HR en Payroll projecten bij onze klanten. Elke opdracht brengt je in een nieuwe omgeving of sector. Onze klanten doen op jouw beroep om een tijdelijke nood binnen hun team op te vangen:

  • Uitvoeren, controleren en opt...

Dixon HR Solutions: HR Officer Antwerpen

Als HR Officer rapporteer je aan de CFO en ben je me verantwoordelijk voor de HR processen.
Tot je taken behoren:

  • Beheren van personeelsdossiers van AZ (opstellen sociale en wettelijk documenten, arbeidsovereenkomsten, verzekeringen, attesten, ingeven van gegevens,…)
  • ...

Partena Professional: Payroll Software Solutions Consultant

Als Payroll Software Solutions Consultant zal je klanten HR - PAY-toepassingen voorstellen die aan hun verwachtingen voldoen en de implementatie in goede banen leiden. 

Je zal worden ingezet op projecten in Vlaanderen en Nederlandstalige projecten in regio Brussel.

Dixon Supply Chain: Senior Recruitment Consultant Supply Chain

Binnen deze functie als Senior Recruitment Consultant ben je het kloppend hart van onze Supply Chain divisie en ben je medeverantwoordelijk voor het verder uitbouwen van (niche) markten. Je neemt het 360° recruitment proces voor je rekening en zorgt voor kwali...