Personeelsnet

HR diensten

Overzicht van HR-adviesbureau tot HR-producten

Zoekt u een coach, HR-adviesbureau, zelfstandig P&O-adviseur of een aanbieder van HR-producten? Hier vindt u een overzicht met dienstverleners binnen het HR-vakgebied.

Snel en duurzaam herstel na Burn out

Een Persoonlijk interventie programma gebaseerd op eigen wilskracht. Gemotiveerde mensen hebben de meeste kans op een hoog rendement. Het gaat erom, weer structuur aan te brengen in het (nieuwe) leven. Wij doen dat, door het verbeteren van de algehele conditie. Zowel fysiek, Mentaal, als sociaal. Elk programma wordt persoonlijk samengesteld. Dit in een omgeving van veiligheid, warmte en respect...

Savvy assessment

Met dit hoog valide instrument kan het functioneren van een individu worden voorspeld. Het bestaat uit 14 verschillende testen, waaronder een integriteitstoets. Dit is handig voor selectie, persoonlijke ontwikkeling/doorstroom, en zoeken naar ander werk.

Trainen van uw team om beter te communiceren en dus beter samen te werken. Dit leidt tot betere prestaties (persoonlijk en organisatiebreed) en meer plezier!

Trainen van uw team om beter te communiceren en dus beter samen te werken. Dit leidt tot betere prestaties (persoonlijk en organisatiebreed) en meer plezier!

We bieden trainingen op maat waarbij we ons richten op de communicatie, taakverdeling, samenwerking en motivatie.

We werken met een drijfverentest.

Arbodienst

WIM is een nieuwe arbodienstverlener met als doel blije mensen die lekker werken. Dat klinkt misschien logisch maar vaak zien wij mensen die niet blij zijn en niet lekker werken. Meestal loopt dit uit op problemen rond functioneren of verzuim. Belangrijk is om met elkaar na te gaan waarom vandaag niet meer lukt wat gisteren nog wel ging, wat is de oorzaak van het verzuim? Laten we met elkaar in...