Personeelsnet

HR diensten

Overzicht van HR-adviesbureau tot HR-producten

Zoekt u een coach, HR-adviesbureau, zelfstandig P&O-adviseur of een aanbieder van HR-producten? Hier vindt u een overzicht met dienstverleners binnen het HR-vakgebied.

Hr diensten

Snel en duurzaam herstel na Burn out

Een Persoonlijk interventie programma gebaseerd op eigen wilskracht. Gemotiveerde mensen hebben de meeste kans op een hoog rendement. Het gaat erom, weer structuur aan te brengen in het (nieuwe) leven. Wij doen dat, door het verbeteren van de algehele conditie. Zowel fysiek, Mentaal, als sociaal. Elk programma wordt persoonlijk samengesteld. Dit in een omgeving van veiligheid, warmte en respect...

Apployed, HRM voor het MKB

Apployed is een alles-in-één HR oplossing voor het MKB. Apployed biedt jou een totaalpakket voor alle processen rondom het personeel in jullie organisatie. Verlof, verzuim, contracten, declaraties.

Neem eens een kijkje in onze gratis demo omgeving: https://www.apployed.nl/interactieve-demo/

Advies en Coaching bij Zelforganisatie

Ik adviseer en coach organisaties en medewerkers richting zelforganisatie. Ik heb een brede achtergrond in zelforganisatie en HRM. Neem telefonisch contact op voor een dringende vraag of een oriënterend gesprek.

Workshop: Ken je talent!

In een 2-tal workshops (1 voor leidinggevenden en 1 voor medewerkers) geef ik handvatten hoe je inzicht kunt krijgen in jouw unieke talent en laat ik zien hoe je dit talent in je dagelijks leven kunt inzetten. Hoe je als bedrijf/team een overzicht krijgt van het talent wat je in huis hebt en dit maximaal kunt benutten en ontwikkelen. Dit alles met als doel dat mensen met veel plezier werken en ...