Hybride werken, leidraad en aanbevelingen

Veel werknemers willen graag hybride werken: dus een deel van de week thuis en een deel op een werklocatie. Gebruik deze leidraad om het goed te organiseren.

Veel werknemers willen graag hybride blijven werken: dus een deel van de week thuis en een deel op een werklocatie. Ook werkgevers hebben hier wel oren naar, omdat hybride werken kostenefficient kan zijn. Maar om het goed te organiseren, vergt het nodige van de managers en medewerkers.

Experimenteren met hybride werken
Na het gedwongen thuiswerkexperiment tijden de coronacrisis, gaan veel werkgevers nu opnieuw experimenteren met hybride werken. Hoe dat precies moet worden ingevuld, zal van bedrijf tot bedrijf verschillen. En binnen het bedrijf, zullen verschillende teams ook op een eigen manier vorm moeten geven aan hybride werken. Deze nieuwe manier van werken, moet dus worden afgestemd op de unieke behoeften van de medewerker, het team, de afdeling en het bedrijf.

Verder lezen?

Word abonnee en krijg onbeperkt toegang tot alle artikelen

Dit artikel is afkomstig uit HR Tools & Extra’s van Personeelsnet.nl. Auteursrecht berust bij Personeelsnet Media BV, Rotterdam.