Commissie Borstlap: 43 wijzigingen voor de arbeidsmarkt

Werk is essentieel voor onze economische welvaart, sociale welbevinden en maatschappelijke samenhang. Maar de huidige regels passen onvoldoende bij de wereld van werk anno nu. Dat staat in het uitgebreide rapport van de veelbesproken ‘commissie Borstlap’. Hier vindt u een overzicht met alle aanbevelingen voor de arbeidsmarkt.

De commissie Borstlap, officieel de Commissie Regulering van Werk, is door het kabinet om een advies gevraagd over de aanpak van de wezenlijke problemen op de arbeidsmarkt met de vraag of de huidige regels nog wel passen bij de wereld van werk.

Want ondanks dat er nog maar net nieuwe arbeidswetgeving is ingevoerd met de WAB, was meteen al duidelijk dat dat deze wet niet het eindpunt zou kunnen zijn. HR-professionals zullen de komende jaren nog heel wat veranderingen meemaken. Personeelsnet geeft hier een korte samenvatting van het rapport met daarbij een overzicht van alle voorstellen.

Verder lezen?

Word abonnee en krijg onbeperkt toegang tot alle artikelen

Dit artikel is afkomstig uit HR Tools & Extra’s van Personeelsnet.nl. Auteursrecht berust bij Personeelsnet Media BV, Rotterdam.