Een werkgever die oud-medewerkers niet vergeet

Bij een afscheid van een medewerker blijft het vaak bij een receptie met wat cadeaus. Een uitzondering op deze regel is het marketingbedrijf Buzzer. HR-professionals weten dat het belangrijk is om op een goede manier afscheid te nemen van medewerkers. En dat het nog mooier is als de werkgever op een of andere manier nog een band weet te onderhouden met oud-werknemers. Want zij kunnen - ook na hun vertrek - belangrijke ambassadeurs zijn voor het bedrijf. En wie weet willen ze ooit met de kennis en ervaring die ze elders hebben opgedaan, nog een keer terugkeren; als werknemer of als ZZP-er. Heel belangrijk als hun expertise schaars is of als de arbeidsmarkt krap wordt. Buzzer Online marketeer Buzzer doet nog wat extra's. Op de internetsite van dit bedrijf valt op deze werkgever oud-medewerkers in ere houdt. Op de pagina over het Buzzer-team lezen we: Buzzer is een nog jong en dynamisch bedrijf. En daarbij hoort ook de nodige in- en uitstroom van nieuwe medewerkers. Ook deze ex-medewerkers hebben Buzzer gemaakt tot wat het nu is: Nancy & Nancy, Dyan, Silvester, Michiel, Martje, Marlies, Kasper, Floris, Jeroen, Roy, Yvonne, Andrea, Robbert, Raymond, Bettina, Arjen & Arjen, Madelon, Leonie, Sanniya, Ester, Massimo, Dennis, Marjolein. Natuurlijk is dit voor een jonge werkgever makkelijker dan voor een ouder bedrijf. Dat een bedrijf oud-werknemers niet vergeet, is niet alleen een aardig gebaar voor deze vertrokken medewerkers, maar ook een slimme actie waarmee de werkgever sympathie wekt bij potentiële nieuwe werknemers.

Buzzer vergeet oud-werknemers nietBij een afscheid van een medewerker blijft het vaak bij een receptie met wat cadeaus. Een uitzondering op deze regel is het marketingbedrijf Buzzer.

HR-professionals weten dat het belangrijk is om op een goede manier afscheid te nemen van medewerkers. En dat het nog mooier is als de werkgever op een of andere manier nog een band weet te onderhouden met oud-werknemers. Want zij kunnen - ook na hun vertrek - belangrijke ambassadeurs zijn voor het bedrijf.
En wie weet willen ze ooit met de kennis en ervaring die ze elders hebben opgedaan, nog een keer terugkeren; als werknemer of als ZZP-er. Heel belangrijk als hun expertise schaars is of als de arbeidsmarkt krap wordt.

Buzzer
Online marketeer Buzzer doet nog wat extra's. Op de internetsite van dit bedrijf valt op deze werkgever oud-medewerkers in ere houdt. Op de pagina over het Buzzer-team lezen we:

Buzzer is een nog jong en dynamisch bedrijf. En daarbij hoort ook de nodige in- en uitstroom van nieuwe medewerkers. Ook deze ex-medewerkers hebben Buzzer gemaakt tot wat het nu is:
Nancy & Nancy, Dyan, Silvester, Michiel, Martje, Marlies, Kasper, Floris, Jeroen, Roy, Yvonne, Andrea, Robbert, Raymond, Bettina, Arjen & Arjen, Madelon, Leonie, Sanniya, Ester, Massimo, Dennis, Marjolein.

Natuurlijk is dit voor een jonge werkgever makkelijker dan voor een ouder bedrijf.
Dat een bedrijf oud-werknemers niet vergeet, is niet alleen een aardig gebaar voor deze vertrokken medewerkers, maar ook een slimme actie waarmee de werkgever sympathie wekt bij potentiële nieuwe werknemers.
Doorsturen:

Neem een abonnement en download meer dan 300 actuele HR-instrumenten

Wilt u als HR-professional ook niks meer missen op uw vakgebied?