Personeelsnet

Michael Page nu in een goedkoop umfelt

Het werving & selectie-bureau Michael Page kwam vandaag met het nieuws dat het vanwege de krapte op de arbeidsmarkt personeelsadvertenties gaat plaatsen op de internetsite Marktplaats. In de arbeidsmarktcommunicatie is het begrip Umfelt altijd een belangrijk woord geweest. Als een bureau dit woord liet vallen, was er altijd een grote, dure advertentie nodig in een glossy magazine. Maar als je twijfelde over de kosten, maakte het bureau je wel duidelijk dat het niet om die ene vacature ging, maar om het imago van jouw bedrijf op de arbeidsmarkt. Ben benieuwd met welk verhaal Michael Page naar zijn klanten gaat. Zal het bureau goedbetalende klanten met vacatures als 'Operational auditor' of 'European HR-manager' weten te overtuigen dat personeelsadvertenties met banen als 'Stalhulp' en 'Horecaportier' het juiste Umfelt bieden?

Het juiste umfelt voor moeilijk vervulbare vacatures?Het werving & selectie-bureau Michael Page kwam vandaag met het nieuws dat het vanwege de krapte op de arbeidsmarkt personeelsadvertenties gaat plaatsen op de internetsite Marktplaats.

In de arbeidsmarktcommunicatie is het begrip Umfelt altijd een belangrijk woord geweest. Als een bureau dit woord liet vallen, was er altijd een grote, dure advertentie nodig in een glossy magazine. Maar als je twijfelde over de kosten, maakte het bureau je wel duidelijk dat het niet om die ene vacature ging, maar om het imago van jouw bedrijf op de arbeidsmarkt.
Ben benieuwd met welk verhaal Michael Page naar zijn klanten gaat. Zal het bureau goedbetalende klanten met vacatures als 'Operational auditor' of 'European HR-manager' weten te overtuigen dat personeelsadvertenties met banen als 'Stalhulp' en 'Horecaportier' het juiste Umfelt bieden?

Neem een abonnement en download meer dan 300 actuele HR-instrumenten

Wilt u als HR-professional ook niks meer missen op uw vakgebied?