Een workmate krijgt niet betaald

Alle dagjes uit al ongeveer gehad met uw personeel? En uw bedrijf laat zich graag voorstaan dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt? Dan snijdt het mes aan twee kanten als u met het hele bedrijf een dag als vrijwilliger aan de slag gaat: collecteren voor een goed doel bijvoorbeeld of bomen snoeien. Ook kunt u het mogelijk maken dat medewerkers - al dan niet in hun werktijd - als vrijwilliger aan de slag gaan bij een project in hun woonomgeving. Zo mogen werknemers van ABNAMRO jaarlijks 36 uur vrijwilligerswerk doen tijdens hun werktijd. De bank heeft meegewerkt aan Workmate, een initiatief dat bemiddelt in vrijwilligerswerk. De Workmate-site die vandaag is geopend door prinses Maxima, maakt helaas niet duidelijk wat voor vrijwilligerswerk er in de aanbieding is.

Alle dagjes uit al ongeveer gehad met uw personeel? En uw bedrijf laat zich graag voorstaan dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt? Dan snijdt het mes aan twee kanten als u met het hele bedrijf een dag als vrijwilliger aan de slag gaat: collecteren voor een goed doel bijvoorbeeld of bomen snoeien.

Ook kunt u het mogelijk maken dat medewerkers - al dan niet in hun werktijd - als vrijwilliger aan de slag gaan bij een project in hun woonomgeving. Zo mogen werknemers van ABNAMRO jaarlijks 36 uur vrijwilligerswerk doen tijdens hun werktijd. De bank heeft meegewerkt aan Workmate, een initiatief dat bemiddelt in vrijwilligerswerk.

De Workmate-site die vandaag is geopend door prinses Maxima, maakt helaas niet duidelijk wat voor vrijwilligerswerk er in de aanbieding is.

Doorsturen:

Neem een abonnement en download meer dan 300 actuele HR-instrumenten

Wilt u als HR-professional ook niks meer missen op uw vakgebied?