Zuinige werknemers

Zuinige werknemers zullen zich in het najaar bij u melden. Want dan start een actie van de FNV waarbij vakbondsleden bij werkgevers de milieubarometer verspreiden. Met deze software kan een bedrijf zijn hele energievoorziening doorlichten en bijvoorbeeld ook het verbruik van papier analyseren. De FNV sluit zich hiermee aan bij de klimaatcampagne Hier van de Nationale Postcode Loterij. De FNV heeft inmiddels zelf voor zijn kantoorgebouwen een programma ingevoerd om energie te besparen. Rustig de krant lezen op het toilet is er niet meer bij voor de FNV-werknemers. In het Amsterdamse hoofdkantoor branden de lichten niet langer permanent in de WC's. Via een systeem van bewegingsmelders gaan de toilet-lichten automatisch uit (en aan).


Zuinige werknemers zullen zich in het najaar bij u melden. Want dan start een actie van de FNV waarbij vakbondsleden bij werkgevers de milieubarometer verspreiden. Met deze software kan een bedrijf zijn hele energievoorziening doorlichten en bijvoorbeeld ook het verbruik van papier analyseren. De FNV sluit zich hiermee aan bij de klimaatcampagne Hier van de Nationale Postcode Loterij.

De FNV heeft inmiddels zelf voor zijn kantoorgebouwen een programma ingevoerd om energie te besparen. Rustig de krant lezen op het toilet is er niet meer bij voor de FNV-werknemers. In het Amsterdamse hoofdkantoor branden de lichten niet langer permanent in de WC's. Via een systeem van bewegingsmelders gaan de toilet-lichten automatisch uit (en aan).

Doorsturen:

Neem een abonnement en download meer dan 300 actuele HR-instrumenten

Wilt u als HR-professional ook niks meer missen op uw vakgebied?