Vitae netwerkt ook online

Door flexibilisering wordt de traditionele band met de werkgever steeds losser. Is salaris alleen voldoende om medewerkers te binden? Werving- en selectiebureau Vitae probeert een relatie te onderhouden met zijn professionals niet alleen via sessies of een evenement, maar ook via een online netwerk. Een werkgever als werving- en selectiebureau Vitae heeft veel, heel veel losse contacten. Maar hoe zorg je ervoor dat deze je niet uit het oog verliezen? Vitae heeft hier wat op gevonden. Het bureau experimenteert met een online netwerk "waar iedereen zijn inspiratie kan vastleggen en delen met anderen": Snippr. Met deze site vertaalt Vitae online de slogan waarmee het zich profileert: "het netwerk van De Nieuwe Professional". Op de Snippr-site kunnen mensen schrijven wat hen bezielt. Voor De Nieuwe Professional blijkt dat overigens vooral reizen en muziek te zijn. Als we op de site mogen afgaan, dan haalt de professional opvallend weinig inspiratie uit zijn werk.

Snippr: het online netwerk van VitaeDoor flexibilisering wordt de traditionele band met de werkgever steeds losser. Is salaris alleen voldoende om medewerkers te binden?
Werving- en selectiebureau Vitae probeert een relatie te onderhouden met zijn professionals niet alleen via sessies of een evenement, maar ook via een online netwerk.

Een werkgever als werving- en selectiebureau Vitae heeft veel, heel veel losse contacten. Maar hoe zorg je ervoor dat deze je niet uit het oog verliezen?
Vitae heeft hier wat op gevonden. Het bureau experimenteert met een online netwerk "waar iedereen zijn inspiratie kan vastleggen en delen met anderen": Snippr. Met deze site vertaalt Vitae online de slogan waarmee het zich profileert: "het netwerk van De Nieuwe Professional".

Op de Snippr-site kunnen mensen schrijven wat hen bezielt. Voor De Nieuwe Professional blijkt dat overigens vooral reizen en muziek te zijn. Als we op de site mogen afgaan, dan haalt de professional opvallend weinig inspiratie uit zijn werk.

Doorsturen:

Neem een abonnement en download 454 exclusieve vakartikelen en 284 actuele HR-instrumenten!

Wilt u als HR-professional ook niks meer missen op uw vakgebied?