Personeelsnet

Recruitmentsites overheid favoriet

Ooit gehoord van de vacaturekrant.nl publieksprijs? Deze prijs wordt later deze maand uitgereikt voor de beste recruitmentsite. Uit het onderzoek de Nationale Monitor van de beste recruitmentsites 2005/2006 waarin meer dan 350 recruitmentsites zijn onderzocht, zijn de 10 meest aansprekende en origineelste recruitmentsites genomineerd, waarvan maar liefst zeven van de (semi) overheid: - UMC Utrecht voor de compleetheid - KPMG Meijburg voor de spelletjes - Koninklijke Marine voor persoonlijke aantekeningen en foto's van toekomstige collega's - Politie voor de praktijktest - Luchtverkeersleiding Nederland voor het luisteren naar het luchtruim - Dienst Justitiële Inrichtingen voor de virtuele gevangenis - Koninklijke Luchtmacht voor plaatjes en filmpjes - Koninklijke Marechaussee voor het virtuele werk - Het Rijk voor de aantrekkelijk verpakte informatie - Heineken voor de mooi vormgegeven bierglazen. Meestemmen kan nog via internet.

Ooit gehoord van de vacaturekrant.nl publieksprijs? Deze prijs wordt later deze maand uitgereikt voor de beste recruitmentsite.

Uit het onderzoek de Nationale Monitor van de beste recruitmentsites 2005/2006 waarin meer dan 350 recruitmentsites zijn onderzocht, zijn de 10 meest aansprekende en origineelste recruitmentsites genomineerd, waarvan maar liefst zeven van de (semi) overheid:
- UMC Utrecht voor de compleetheid
- KPMG Meijburg voor de spelletjes
- Koninklijke Marine voor persoonlijke aantekeningen en foto's van toekomstige collega's
- Politie voor de praktijktest
- Luchtverkeersleiding Nederland voor het luisteren naar het luchtruim
- Dienst Justitiële Inrichtingen voor de virtuele gevangenis
- Koninklijke Luchtmacht voor plaatjes en filmpjes
- Koninklijke Marechaussee voor het virtuele werk
- Het Rijk voor de aantrekkelijk verpakte informatie
- Heineken voor de mooi vormgegeven bierglazen.

Meestemmen kan nog via internet.

Neem een abonnement en download meer dan 300 actuele HR-instrumenten

Wilt u als HR-professional ook niks meer missen op uw vakgebied?