Pannenkoeken uit, wafels in

Maar liefst 4,2 miljoen kerstpakketten hebben de Nederlandse werkgevers dit jaar uitgedeeld. Zoveel zijn er geteld door het voorlichtingsbureau kerstpakketten (het bestaat ècht!). De inhoud van zo'n pakket zegt veel over de stand van het land. Het is nog steeds geen malle fratsen. Vorig jaar was het pannenkoeken-setje de trend, dit jaar moeten we met kerst met z'n allen wafels bakken. Wie geen prijs stelt op deze verwennerij en een moeder heeft met te weinig kastruimte, kan tegenwoordig ook via internet ruilen.


Maar liefst 4,2 miljoen kerstpakketten hebben de Nederlandse werkgevers dit jaar uitgedeeld. Zoveel zijn er geteld door het voorlichtingsbureau kerstpakketten (het bestaat ècht!).

De inhoud van zo'n pakket zegt veel over de stand van het land. Het is nog steeds geen malle fratsen. Vorig jaar was het pannenkoeken-setje de trend, dit jaar moeten we met kerst met z'n allen wafels bakken.
Wie geen prijs stelt op deze verwennerij en een moeder heeft met te weinig kastruimte, kan tegenwoordig ook via internet ruilen.

Doorsturen:

Neem een abonnement en download meer dan 300 actuele HR-instrumenten

Wilt u als HR-professional ook niks meer missen op uw vakgebied?