Personeelsnet

Out of office

Communicatie is een vrouwenvak. Wie een vacature heeft voor een voorlichter, een PR- of communicatiemedewerker, zal veel goed opgeleide, jonge vrouwen als sollicitant tegenover zich treffen. Tot zover niks aan de hand. Maar de natuur laat zich niet altijd wat gelegen liggen aan werkplanningen. Met een belangrijk congres voor de deur is het lastig als de communicatiemedewerkster juist dan met zwangerschapsverlof gaat. Wat voor u een gat in uw werkschema is, is voor anderen een gat in de markt. Zo is er voor communicatie- en marketingfuncties een bureau dat interimmers biedt tijdens zo'n zwangerschaps- en ouderschapsperiode: Fourmonths.nl. Oh ja: en het levert ook secretaresses (al heet dat hier "management support").

Communicatie is een vrouwenvak. Wie een vacature heeft voor een voorlichter, een PR- of communicatiemedewerker, zal veel goed opgeleide, jonge vrouwen als sollicitant tegenover zich treffen.
Tot zover niks aan de hand. Maar de natuur laat zich niet altijd wat gelegen liggen aan werkplanningen. Met een belangrijk congres voor de deur is het lastig als de communicatiemedewerkster juist dan met zwangerschapsverlof gaat. Wat voor u een gat in uw werkschema is, is voor anderen een gat in de markt. Zo is er voor communicatie- en marketingfuncties een bureau dat interimmers biedt tijdens zo'n zwangerschaps- en ouderschapsperiode: Fourmonths.nl. Oh ja: en het levert ook secretaresses (al heet dat hier "management support").

Neem een abonnement en download meer dan 300 actuele HR-instrumenten

Wilt u als HR-professional ook niks meer missen op uw vakgebied?