Personeelsnet

Jobtrack lijft FNV in voor redactiewerk

De vakbondsleden vergrijzen. Jongeren zien vaak weinig heil in een lidmaatschap. Als een van de middelen om het tij te keren, gaat de vakcentrale FNV binnenkort een exclusieve samenwerking aan met de vacaturesite Jobtrack. De FNV levert de site advies en informatie op het brede terrein van werk en inkomen. Ook gaat de centrale een arbeidsrecht-rubriek vullen met de meest gestelde vragen en antwoorden. Jobtrack plaatst de vacatures van het AD, het Parool en 7 regionale Wegener-kranten. De FNV hoopt op deze manier haar bereik uit te breiden en haar positie in de regio te verstevigen. Of er met dit redactiewerk ook geld gemoeid is of dat de FNV zich tevreden stelt met de publicatie van haar logo is niet bekend gemaakt.

De vakbondsleden vergrijzen. Jongeren zien vaak weinig heil in een lidmaatschap. Als een van de middelen om het tij te keren, gaat de vakcentrale FNV binnenkort een exclusieve samenwerking aan met de vacaturesite Jobtrack. De FNV levert de site advies en informatie op het brede terrein van werk en inkomen. Ook gaat de centrale een arbeidsrecht-rubriek vullen met de meest gestelde vragen en antwoorden.
Jobtrack plaatst de vacatures van het AD, het Parool en 7 regionale Wegener-kranten. De FNV hoopt op deze manier haar bereik uit te breiden en haar positie in de regio te verstevigen.
Of er met dit redactiewerk ook geld gemoeid is of dat de FNV zich tevreden stelt met de publicatie van haar logo is niet bekend gemaakt.

Neem een abonnement en download meer dan 300 actuele HR-instrumenten

Wilt u als HR-professional ook niks meer missen op uw vakgebied?