Personeelsnet

Favoriete werkgevers: succesvol en betrouwbaar

Top 10 van favoriete werkgevers: 1. Philips (was 1) 2. Shell (2) 3. Politie (3) 4. Rabobank (7) 5. ABN AMRO (4) 6. KLM (5) 7. ING (9) 8. KPN (8) 9. Microsoft (16) 10. Unilever (10) Volgens een onderzoek van de Intelligencegroep onder bijna 17.000 personen blijven Philips, Shell en Politie de favoriete werkgevers. Gestegen met stip: Rabobank en Microsoft. Volgens de onderzoekers worden de meest favoriete werkgevers als succesvol en betrouwbaar gezien. Opvallend is dat de meest favoriete werkgevers niet worden geassocieerd met het begrip geëmancipeerd. Favoriete werkgevers onderscheiden zich op verschillende kenmerken: - Philips: met vernieuwend, stijlvol en origineel - Shell: met materialistisch, zelfverzekerd en onafhankelijk - Politie: met plichtgetrouw, moedig en verantwoordelijk. De complete werkgevers-top 50 staat op de site Wervingswereld.

Top 10 van favoriete werkgevers:
1. Philips (was 1)
2. Shell (2)
3. Politie (3)
4. Rabobank (7)
5. ABN AMRO (4)
6. KLM (5)
7. ING (9)
8. KPN (8)
9. Microsoft (16)
10. Unilever (10)

Volgens een onderzoek van de Intelligencegroep onder bijna 17.000 personen blijven Philips, Shell en Politie de favoriete werkgevers. Gestegen met stip: Rabobank en Microsoft.
Volgens de onderzoekers worden de meest favoriete werkgevers als succesvol en betrouwbaar gezien. Opvallend is dat de meest favoriete werkgevers niet worden geassocieerd met het begrip geëmancipeerd.

Favoriete werkgevers onderscheiden zich op verschillende kenmerken:
- Philips: met vernieuwend, stijlvol en origineel
- Shell: met materialistisch, zelfverzekerd en onafhankelijk
- Politie: met plichtgetrouw, moedig en verantwoordelijk.

De complete werkgevers-top 50 staat op de site Wervingswereld.

Neem een abonnement en download meer dan 300 actuele HR-instrumenten

Wilt u als HR-professional ook niks meer missen op uw vakgebied?