Personeelsnet

Europees jaar van mobiliteit

Laat de Europese verhuizers maar komen: 2006 is door de EU uitgeroepen tot het Europees Jaar van de mobiliteit van werknemers. Om dat te markeren, heeft de EU een site geopend met een miljoen Europese vacatures. Als u uw vacatures via deze site in alle Europese landen bekend wilt maken, zult u deze moeten melden bij het CWI. Doordat de 'arbeidsbureaus' van alle EU-landen straks hun vacatures doorplaatsen naar de site, zal het aantal vacatures naar verwachting snel groeien. De Nederlandse versie van de site heeft van de vertaler allerlei mooie internetwoorden gekregen die we in Nederland minder snel gebruiken. Valideren!

Laat de Europese verhuizers maar komen: 2006 is door de EU uitgeroepen tot het Europees Jaar van de mobiliteit van werknemers.
Om dat te markeren, heeft de EU een site geopend met een miljoen Europese vacatures. Als u uw vacatures via deze site in alle Europese landen bekend wilt maken, zult u deze moeten melden bij het CWI. Doordat de 'arbeidsbureaus' van alle EU-landen straks hun vacatures doorplaatsen naar de site, zal het aantal vacatures naar verwachting snel groeien.
De Nederlandse versie van de site heeft van de vertaler allerlei mooie internetwoorden gekregen die we in Nederland minder snel gebruiken. Valideren!

Neem een abonnement en download meer dan 300 actuele HR-instrumenten

Wilt u als HR-professional ook niks meer missen op uw vakgebied?