De beste friet volgens de topman van 2005

Dat het P&O-vak kan leiden tot een mooie loopbaan, bewijst Peter Elverding, bestuursvoorzitter van DSM. Hij werd gisteren verkozen tot topman van 2005. "In het recente verleden toonde Elverding ook aan dat hij de beloftes die in zijn strategie worden gedaan waarmaakt. De omslag die hij DSM liet maken, levert bij uitstek een duurzame toekomst voor het bedrijf op. Daarnaast looft de jury Elverding om zijn open en duidelijke communicatie naar zijn werknemers. Hij gedraagt zich niet als een zonnekoning, maar heeft een uitstekend team om zich heen geformeerd dat hij laat excelleren," aldus het juryrapport. Maar wie is deze relatief onbekend topman? Elsevier licht een topje van de sluier op. Peter Elverding blijkt een echte liefhebber van goed eten. Onlangs deelde hij zijn uiteten-tips in Limburg met de lezers van Elsevier; de beste friet eet hij in de Maastrichtse bistro Jean Labrouche. Meer over de voorkeuren van Elverding in een interview dat via internet te beluisteren is.

Dat het P&O-vak kan leiden tot een mooie loopbaan, bewijst Peter Elverding, bestuursvoorzitter van DSM. Hij werd gisteren verkozen tot topman van 2005. "In het recente verleden toonde Elverding ook aan dat hij de beloftes die in zijn strategie worden gedaan waarmaakt. De omslag die hij DSM liet maken, levert bij uitstek een duurzame toekomst voor het bedrijf op. Daarnaast looft de jury Elverding om zijn open en duidelijke communicatie naar zijn werknemers. Hij gedraagt zich niet als een zonnekoning, maar heeft een uitstekend team om zich heen geformeerd dat hij laat excelleren," aldus het juryrapport.

Maar wie is deze relatief onbekend topman? Elsevier licht een topje van de sluier op. Peter Elverding blijkt een echte liefhebber van goed eten. Onlangs deelde hij zijn uiteten-tips in Limburg met de lezers van Elsevier; de beste friet eet hij in de Maastrichtse bistro Jean Labrouche. Meer over de voorkeuren van Elverding in een interview dat via internet te beluisteren is.

Doorsturen:

Neem een abonnement en download meer dan 300 actuele HR-instrumenten

Wilt u als HR-professional ook niks meer missen op uw vakgebied?