Nieuwe vormgeving voor Personeelslog

Met ingang van 4 januari heeft Personeelslog een nieuwe vormgeving gekregen. De site heeft meer ruimte voor beeld en is beter leesbaar, zowel op de PC als op smartphones en tablets.

Al 12 jaar, sinds december 2005, schrijft Personeelslog.nl over de trends in het HR- en recruitmentvak. Met de nieuwe, méér toegankelijke site worden de artikelen van Personeelslog ook vaker rechtstreeks aangeboden binnen de moedersite Personeelsnet, de site voor de HR-professional met praktische vakinformatie.

Verbeteringen Personeelslog
In de nieuwe site zijn de nodige verbeteringen zichtbaar:

  • Overzichtelijke navigatie: de pagina's zijn opnieuw vormgegeven, waarbij beeld een belangrijke toevoeging vormt.
  • Leesbaarheid: het lettertype is groter en er zit meer 'lucht' in de opmaak.
  • Delen: de site is 'socialer' geworden: de informatie op Personeelslog kan nog eenvoudiger (en mooier) worden gedeeld via netwerksites als Facebook, maar nu ook via WhatsApp. Daarvoor klikt u op de nieuwe pictogrammen onder de artikelen.
  • Mobiel internet: de nieuwe vormgeving komt goed tot zijn recht op smartphones en tablets. Dat is belangrijk, omdat een steeds grotere groep HR-professionals Personeelslog (ook) via de smartphone of tablet bekijkt.

Feedback en opmerkingen
Hoewel alles uitgebreid is getest, blijft het altijd mogelijk dat de site de eerste tijd nog kleine foutjes bevat. U kunt altijd uw bevindingen aan ons doorgeven.

De nieuwe site is ontwikkeld door Ivaldi in Rotterdam.

Doorsturen:

Neem een abonnement en download meer dan 300 actuele HR-instrumenten

Wilt u als HR-professional ook niks meer missen op uw vakgebied?