Eerste hulp bij werk

Heeft u een arbeidshandicap? Of gewoon een oude computer met Explorer uit de vorige eeuw? Bij veel sites kunt u dan niet goed terecht. Een uitzondering hierop is Eerste hulp bij werk. Het is geen site om eens lekker door heen te klikken in de hoop dat je door iets interessants wordt verrast, wel een zoekmachine die meer dan 100 sites doorzoekt voor informatie over werk en gezondheid. Geen overbodige luxe overigens. Wat een grote hoeveelheid sites is er in Nederland over werken, arbeidshandicaps, reïntegratie enz. Niet alleen ministeries, door hen ingestelde commissies/werkgroepen hebben een site, maar ook werkgeversorganisaties, vakbonden en patiëntenverenigingen voor mensen met heel veel verschillende ziekten met even zovele afkortingen en onbegrijpelijke internet-adressen. Voorop in Eerste hulp bij werk staat toegankelijkheid. Ook voor mensen met een functiebeperking, senioren en mensen met trage computers of verouderde browserversies. Daarom is er ook een tekstvariant van de site. Eerste hulp bij werk is onlangs genomineerd voor de Webwijzeraward 2006. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend aan de beste overheidssite.

Heeft u een arbeidshandicap? Of gewoon een oude computer met Explorer uit de vorige eeuw? Bij veel sites kunt u dan niet goed terecht.

Een uitzondering hierop is Eerste hulp bij werk.
Het is geen site om eens lekker door heen te klikken in de hoop dat je door iets interessants wordt verrast, wel een zoekmachine die meer dan 100 sites doorzoekt voor informatie over werk en gezondheid.
Geen overbodige luxe overigens. Wat een grote hoeveelheid sites is er in Nederland over werken, arbeidshandicaps, reïntegratie enz. Niet alleen ministeries, door hen ingestelde commissies/werkgroepen hebben een site, maar ook werkgeversorganisaties, vakbonden en patiëntenverenigingen voor mensen met heel veel verschillende ziekten met even zovele afkortingen en onbegrijpelijke internet-adressen.
Voorop in Eerste hulp bij werk staat toegankelijkheid. Ook voor mensen met een functiebeperking, senioren en mensen met trage computers of verouderde browserversies. Daarom is er ook een tekstvariant van de site.
Eerste hulp bij werk is onlangs genomineerd voor de Webwijzeraward 2006. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend aan de beste overheidssite.

Doorsturen:

Neem een abonnement en download 454 exclusieve vakartikelen en 284 actuele HR-instrumenten!

Wilt u als HR-professional ook niks meer missen op uw vakgebied?