Personeelsnet

Callcentre outsourcen naar Marokko

Omdat het Nederlands niet over de hele wereld wordt gesproken, kunnen sommige taken moeilijk worden geoutsourced. Een ondernemer speelt hier handig op in door een Nederlandstalig callcentre te beginnen in Marokko (Tanger). De bedoeling is dat hier Nederlandse medewerkers van Marokkaanse komaf komen te werken, die naar hun land willen terugkeren. Een nieuw bemiddelingsbureau Arendon doet de werving voor dit initiatief. Het bureau benadrukt dat de lonen voor de vacatures hoger zijn dan gebruikelijk in Marokko.

Omdat het Nederlands niet over de hele wereld wordt gesproken, kunnen sommige taken moeilijk worden geoutsourced. Een ondernemer speelt hier handig op in door een Nederlandstalig callcentre te beginnen in Marokko (Tanger).
De bedoeling is dat hier Nederlandse medewerkers van Marokkaanse komaf komen te werken, die naar hun land willen terugkeren. Een nieuw bemiddelingsbureau Arendon doet de werving voor dit initiatief. Het bureau benadrukt dat de lonen voor de vacatures hoger zijn dan gebruikelijk in Marokko.

Neem een abonnement en download meer dan 300 actuele HR-instrumenten

Wilt u als HR-professional ook niks meer missen op uw vakgebied?