Beste werkgever-prijzen alleen voor klanten bureau

Dameskledingwinkels Hunkemöller en Claudia Sträter zijn de beste werkgevers, aldus het onderzoeksbureau Effectory. Hoewel beide winkelketens tot het zelfde Maxeda-concern behoren, ging Hunkemöller er vandoor met de beste werkgever-prijs voor grote organisaties (meer dan 1.000 werknemers) en Claudia Sträter met de prijs voor de categorie middelgrote organisaties. Prestigieuze prijs? Echt prestigieus kunnen deze Effectory-awards overigens niet zijn. Want hiervoor komen alleen organisaties in aanmerking die Effectory hebben ingehuurd om een medewerkerstevredenheid-onderzoek te houden. Volgens het CBS telt Nederland zo'n 700.000 bedrijven (waarvan de helft overigens eenmanszaken zijn). Slechts 250 van hen hebben een medewerkerstevredenheidonderzoek laten doen door Effectory. En van die slechts 250 werkgevers blijken de medewerkers van de twee Maxeda-ketens het meest tevreden te zijn. Zo bezien is de Effectory-award vooral een aardig relatiegeschenk voor enkele klanten van het onderzoeksbureau.

Dameskledingwinkels Hunkemöller en Claudia Sträter zijn de beste werkgevers, aldus het onderzoeksbureau Effectory.
Hoewel beide winkelketens tot het zelfde Maxeda-concern behoren, ging Hunkemöller er vandoor met de beste werkgever-prijs voor grote organisaties (meer dan 1.000 werknemers) en Claudia Sträter met de prijs voor de categorie middelgrote organisaties.

Prestigieuze prijs?
Echt prestigieus kunnen deze Effectory-awards overigens niet zijn. Want hiervoor komen alleen organisaties in aanmerking die Effectory hebben ingehuurd om een medewerkerstevredenheid-onderzoek te houden.
Volgens het CBS telt Nederland zo'n 700.000 bedrijven (waarvan de helft overigens eenmanszaken zijn). Slechts 250 van hen hebben een medewerkerstevredenheidonderzoek laten doen door Effectory. En van die slechts 250 werkgevers blijken de medewerkers van de twee Maxeda-ketens het meest tevreden te zijn. Zo bezien is de Effectory-award vooral een aardig relatiegeschenk voor enkele klanten van het onderzoeksbureau.

Doorsturen:

Neem een abonnement en download meer dan 300 actuele HR-instrumenten

Wilt u als HR-professional ook niks meer missen op uw vakgebied?