Personeelsnet

Uitzendbureau en omroep maken mobiliteitsTV

Op 25 maart introduceren uitzendbureau Randstad en RTL 4 de Nationale Carrière Check. Naast een TV-programma met Robert ten Brink, Renate Verbaan en Dennis van der Geest is er een "wetenschappelijke test" met 35 vragen ontwikkeld door Blauw Research die werkend Nederland helpt om de balans op te maken: "Past je baan nog wel bij jou?" "Uit eerder onderzoek van Randstad (Geluksonderzoek, 2005) is naar voren gekomen dat maar liefst 40% van werkend Nederland niet blij is met zijn of haar baan en dat 14% op zoek is naar een andere baan", schrijft Randstad in een persbericht. En: "Levensgeluk hangt sterk af van werkgeluk!" Wie weet: wat niet lukt met een POP, krijgt een populaire omroep wel voor elkaar. "Past je baan nog wel bij jou?" klinkt voor een vastgeroeste werknemer veel aardiger dan "Pas jij nog wel bij je baan?"

Op 25 maart introduceren uitzendbureau Randstad en RTL 4 de Nationale Carrière Check. Naast een TV-programma met Robert ten Brink, Renate Verbaan en Dennis van der Geest is er een "wetenschappelijke test" met 35 vragen ontwikkeld door Blauw Research die werkend Nederland helpt om de balans op te maken: "Past je baan nog wel bij jou?"

"Uit eerder onderzoek van Randstad (Geluksonderzoek, 2005) is naar voren gekomen dat maar liefst 40% van werkend Nederland niet blij is met zijn of haar baan en dat 14% op zoek is naar een andere baan", schrijft Randstad in een persbericht. En: "Levensgeluk hangt sterk af van werkgeluk!"

Wie weet: wat niet lukt met een POP, krijgt een populaire omroep wel voor elkaar. "Past je baan nog wel bij jou?" klinkt voor een vastgeroeste werknemer veel aardiger dan "Pas jij nog wel bij je baan?"

Neem een abonnement en download meer dan 300 actuele HR-instrumenten

Wilt u als HR-professional ook niks meer missen op uw vakgebied?