Kloofspringer René

Het is er weer de tijd voor. Met verkiezingen in aantocht gaan politici - na de razendsnelle opkomst van Pim meer dan ooit tevoren - weer op werkbezoek. Geen markt of koffiehuis is straks nog veilig. Dit alles met het doel om de kloof te overbruggen. En dat zijn er nogal wat in Nederland: tussen kiezer en gekozene, tussen burger en bestuurder, tussen werknemer en zijn hoogste baas, maar ook tussen vakbondslid en vakbondsbobo. Zo wil René Paas, de nieuwe voorzitter van vakcentrale CNV, werkervaring opdoen op de werkplek van zijn leden. Kennelijk is René een snelle leerling want het meedraaien blijft beperkt tot een ochtend per werkplek.

Het is er weer de tijd voor. Met verkiezingen in aantocht gaan politici - na de razendsnelle opkomst van Pim meer dan ooit tevoren - weer op werkbezoek. Geen markt of koffiehuis is straks nog veilig. Dit alles met het doel om de kloof te overbruggen. En dat zijn er nogal wat in Nederland: tussen kiezer en gekozene, tussen burger en bestuurder, tussen werknemer en zijn hoogste baas, maar ook tussen vakbondslid en vakbondsbobo.

Zo wil René Paas, de nieuwe voorzitter van vakcentrale CNV, werkervaring opdoen op de werkplek van zijn leden. Kennelijk is René een snelle leerling want het meedraaien blijft beperkt tot een ochtend per werkplek.

Doorsturen:

Neem een abonnement en download meer dan 300 actuele HR-instrumenten

Wilt u als HR-professional ook niks meer missen op uw vakgebied?