Welkom bij Personeelslog

Deze nieuwe site is de opvolger van het weblog van Personeelsnet (personeelsnet.blogspot.com). De redactie is overgestapt op een ander weblogsysteem dat meer mogelijkheden heeft. Zo hebben we de artikelen beter vindbaar gemaakt met behulp van tags en rubrieken. Het is makkelijker geworden om te reageren op dit Personeelslog. Ook de vormgeving is opgefrist, zodat deze beter past bij de Personeelsnet-moedersite. Gelukkig hebben we alle bijdragen en reacties van het oude weblog kunnen meeverhuizen naar dit Personeelslog. Voor deze snelle makeover willen we graag de mensen van ons webbedrijf GeenPunt bedanken. In het bijzonder Jerry Nicolaas die de vormgeving voor zijn rekening heeft genomen. We hopen dat de nieuwe vorm u bevalt. Uw opmerkingen over en suggesties voor Personeelslog zijn van harte welkom.

Deze nieuwe site is de opvolger van het weblog van Personeelsnet (personeelsnet.blogspot.com). De redactie is overgestapt op een ander weblogsysteem dat meer mogelijkheden heeft. Zo hebben we de artikelen beter vindbaar gemaakt met behulp van tags en rubrieken. Het is makkelijker geworden om te reageren op dit Personeelslog.
Ook de vormgeving is opgefrist, zodat deze beter past bij de Personeelsnet-moedersite.

Gelukkig hebben we alle bijdragen en reacties van het oude weblog kunnen meeverhuizen naar dit Personeelslog. Voor deze snelle makeover willen we graag de mensen van ons webbedrijf GeenPunt bedanken. In het bijzonder Jerry Nicolaas die de vormgeving voor zijn rekening heeft genomen.

We hopen dat de nieuwe vorm u bevalt. Uw opmerkingen over en suggesties voor Personeelslog zijn van harte welkom.

Doorsturen:

Neem een abonnement en download meer dan 300 actuele HR-instrumenten

Wilt u als HR-professional ook niks meer missen op uw vakgebied?