Personeelslog: Trends voor HR en recruitment meest gelezen

Trend voor HR en recruitment blijven de populairste onderwerpen van Personeelslog: de krapte op de arbeidsmarkt die wordt verwacht, de ZZP-isering en HR-apps voor onze mobiele gadgets. Voor wie de afgelopen maanden weinig tijd heeft gehad om alles te lezen, een overzicht van de 10 meest gelezen artikelen in de eerste zes maanden van 2011. 1. Arbeidsmarkt in 2015: Bedrijven failliet door personeelstekort? 2. De HR-trends voor 2011: Niet altijd eigen personeel eerst 3. De flexibele kern komt eraan 4. Droombaan in 60 dagen dankzij Het Nieuwe Solliciteren? 5. Met eigen apps verovert HR de mobieltjes van werknemers 6. 'Slordig sollicitatieproces kost werkgevers veel kandidaten' 7. Taylorisme: na 100 jaar is lopen band-werk nog steeds springlevend 8. IT-bedrijf schaft interne email af 9. Nieuw HR-jargon: 0-0 aanstelling 10. Werknemers willen alles flex, behalve hun salaris.

Trend voor HR en recruitment blijven de populairste onderwerpen van Personeelslog: de krapte op de arbeidsmarkt die wordt verwacht, de ZZP-isering en HR-apps voor onze mobiele gadgets.

Voor wie de afgelopen maanden weinig tijd heeft gehad om alles te lezen, een overzicht van de 10 meest gelezen artikelen in de eerste zes maanden van 2011.

1. Arbeidsmarkt in 2015: Bedrijven failliet door personeelstekort?
2. De HR-trends voor 2011: Niet altijd eigen personeel eerst
3. De flexibele kern komt eraan
4. Droombaan in 60 dagen dankzij Het Nieuwe Solliciteren?
5. Met eigen apps verovert HR de mobieltjes van werknemers
6. 'Slordig sollicitatieproces kost werkgevers veel kandidaten'
7. Taylorisme: na 100 jaar is lopen band-werk nog steeds springlevend
8. IT-bedrijf schaft interne email af
9. Nieuw HR-jargon: 0-0 aanstelling
10. Werknemers willen alles flex, behalve hun salaris.

Doorsturen:

Neem een abonnement en download meer dan 300 actuele HR-instrumenten

Wilt u als HR-professional ook niks meer missen op uw vakgebied?