Ontdek de vernieuwde website van Personeelsnet.nl

Vandaag presenteren we onze vernieuwde website, die is opgefrist en up-to-date gebracht om aan de huidige en toekomstige behoeften van onze bezoekers te voldoen. Met een modern en fris ontwerp biedt de nieuwe vormgeving een geoptimaliseerde ervaring voor zowel desktop- als mobiele gebruikers.

De vernieuwing van Personeelsnet is een doorontwikkeling van onze vorige site, zodat bezoekers eenvoudig hun weg kunnen blijven vinden. De grootste wijziging is het verplaatsen van het actuele nieuws naar de rechterkant (op een PC of tablet), zodat er elders meer aandacht is voor de honderden HR-modellen en downloads in HR Tools & Extra’s.

We waren er toen vroeg bij
Terwijl vakinformatie destijds nog verspreid werd door de postbode, is Personeelsnet al in 2001 begonnen om HR-vakgenoten exclusief via internet te helpen onder het motto ‘Praktische HRM-informatie voor managers en P&O’ers’.

Sinds die tijd hebben HR-professionals kennis gemaakt met de nodige nieuwe vaktermen en inhoudelijke ontwikkelingen, maar er is ook veel hetzelfde gebleven.
Zo stond aan het begin van het nieuwe millennium al het nieuws centraal dat ‘vrouwen een open bedrijfscultuur willen’ en maakten werkgevers zich toen ook al zorgen over ‘webgebruik in werktijd.’
Maar de enquêtevraag dat 'werving via internet nauwelijks serieuze kandidaten oplevert', zou nu alleen maar met onbegrip worden ontvangen.

Personeelsnet in 2001.jpg

Dit zagen gebruikers in 2001 op hun scherm als ze www.personeelsnet.nl intypten

Fris en modern ontwerp in 2023
Als we 22 jaar in de tijd vooruit springen, zien we dat het nieuwe ontwerp van Personeelsnet.nl zich meer dan ooit richt op het bieden van een snelle en intuïtieve gebruikerservaring.

Onze ervaren webdesigner Sem Goedknegt heeft de esthetiek van de site verfijnd en gemoderniseerd. Zo is een aangename, duidelijke en beter leesbare omgeving ontstaan, waarin bezoekers eenvoudig door de schat aan HR-informatie en -bronnen kunnen navigeren.

Geoptimaliseerd voor mobiele apparaten
Personeelsnet wordt al voor (meer dan) de helft gebruikt op een smartphone of tablet. In het licht van dit gebruik, is Personeelsnet.nl nu nog prettiger mobiel te gebruiken.

We hebben de mobiele navigatie geoptimaliseerd om een responsieve ervaring te bieden, waardoor bezoekers gemakkelijk toegang hebben tot belangrijke informatie en tools, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

Verbeterde zoekmachine en handiger delen
Bezoekers willen snel en efficiënt kunnen zoeken naar specifieke informatie. Daarom hebben we onze zoekmachine verbeterd om relevantere antwoorden te geven op uw zoekvragen. Het vinden van de juiste informatie, tools en downloads gaat daardoor nu sneller en eenvoudiger.

Ook de mogelijkheid om artikelen te delen via verschillende platformen, is aangepakt. Zo kunt u collega's eenvoudig op de hoogte stellen van belangrijk HR-nieuws, of een bericht naar uzelf sturen via de mail of Whatsapp om later op uw gemak te bekijken.

Meer ruimte voor HR-tools
Bij Personeelsnet streven we al sinds 2001 om HR-professionals te voorzien van de tools die ze nodig hebben om in hun werk succesvol te zijn.

Dat streven hebben we vertaald naar 2023 met de vernieuwde website, die nu meer ruimte biedt voor onze handige en praktische tools, ontworpen om uw HR-beleid verder te verbeteren.

MIS NIKS MEER: Schrijf je hier in voor de gratis HR-nieuwsbrief

Doorsturen:

Neem een abonnement en download 280 actuele HR-instrumenten

Wilt u als HR-professional ook niks meer missen op uw vakgebied?