Nominaties voor het beste HRM-boek

Voor wie niet makkelijk inslaapt: de shortlist is bekend gemaakt van vijf boeken die zijn genomineerd voor de GIDS-prijs 2007 voor het beste HRM-boek: 'Het selectie-interview' van Hendrik Derycke 'HR nieuwe stijl' van Johan Lourens en Yvo Brughmans 'Hoe krijg je ze mee?' van Annemarie Mars 'Socratisch coachen' van Hilde Veraart-Maas 'En nu laat ik mijn baard staan' van Leen Zevenbergen Volgende week maakt de jury die onder leiding staat van GIDS-hoofdredacteur prof. dr. Gerard Evers, de winnaar bekend. Volgens de jury voldoen de genomineerde boeken aan vijf criteria: ze zijn vernieuwend, voldoen "aan internationale standaarden", zijn prikkelend, bruikbaar in de praktijk en nodigen uit tot later herlezen. Wie heeft één of meerdere van deze boeken gelezen? En was het prikkelend, vernieuwend en bruikbaar?

Voor wie niet makkelijk inslaapt: de shortlist is bekend gemaakt van vijf boeken die zijn genomineerd voor de GIDS-prijs 2007 voor het beste HRM-boek:

 • 'Het selectie-interview' van Hendrik Derycke

 • 'HR nieuwe stijl' van Johan Lourens en Yvo Brughmans

 • 'Hoe krijg je ze mee?' van Annemarie Mars

 • 'Socratisch coachen' van Hilde Veraart-Maas

 • 'En nu laat ik mijn baard staan' van Leen Zevenbergen
 • Volgende week maakt de jury die onder leiding staat van GIDS-hoofdredacteur prof. dr. Gerard Evers, de winnaar bekend. Volgens de jury voldoen de genomineerde boeken aan vijf criteria: ze zijn vernieuwend, voldoen "aan internationale standaarden", zijn prikkelend, bruikbaar in de praktijk en nodigen uit tot later herlezen.

  Wie heeft één of meerdere van deze boeken gelezen? En was het prikkelend, vernieuwend en bruikbaar?

  Doorsturen:

  Neem een abonnement en download meer dan 300 actuele HR-instrumenten

  Wilt u als HR-professional ook niks meer missen op uw vakgebied?