HR Tools & Extra's

De wijzigingen voor HR in 2018 en later

Hier vindt u een overzicht van de belangrijkste wijzigingen voor HR-professionals in 2018, gecombineerd met de meest relevante plannen uit het recente Regeerakkoord voor 2019 en later.

In 2017 zwaaide het oude kabinet af. Vervolgens werd maandenlang door verschillende partijen een nieuw kabinet geformeerd. In de tussentijd draaide het land wel door, maar grote nieuwe plannen kon het demissionaire kabinet niet maken. Daardoor ontstond de lastige situatie dat het oude kabinet op Prinsjesdag de begroting voor 2018 presenteerde, terwijl nog geen maand later het nieuwe kabinet Rutte III op het bordes stond met nieuwe plannen.

HR Tools & Extra's heeft de belangrijkste wijzigingen voor HR-professionals in 2018 gecombineerd met de meest relevante plannen uit het recente Regeerakkoord. Zo ontstaat een beeld over de zaken die in 2018 wijzigen voor de HR-afdeling, met daarbij een inkijkje naar 2019 en later.

Verder lezen?

Word abonnee en krijg onbeperkt toegang tot alle artikelen

Dit artikel is afkomstig uit HR Tools & Extra’s van Personeelsnet.nl. Auteursrecht berust bij Personeelsnet Media BV, Rotterdam.