Personeelsnet.nl maakt gebruik van cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Personeelsnet

Vakkennis voor HR-professionals

Adverteren

Personeelsnet biedt het laatste vaknieuws, artikelen, tips, tools en trends op het gebied van HR-management. Verder vindt u op Personeelsnet HRM-vacatures, HR-opleidingen en vakliteratuur.

Gezaghebbende informatiebron voor HR-professionals

Personeelsnet is één van de meest invloedrijke HR-portals voor HR-managers en HR-professionals van Nederland. Tienduizenden maandelijke gebruikers vinden hier betrouwbare informatie over het HR-vakgebied. Duizenden HR-professionals van multinationals, mkb-bedrijven, adviesbureaus, overheidsinstellingen, hogescholen en universiteiten onderkennen de kwaliteit en hebben een betaald abonnement genomen op HR Tools & Extra's.

Personeelsnet biedt u de mogelijkheid om bij deze informatie buttons, banners en advertorials te plaatsen. Zo komt u in contact met HR-professionals en managers die op zoek zijn naar betrouwbaar nieuws over diensten en producten die hen dagelijks ondersteunen. Verder kunt u -ook in combinatie met een bannerplaatsing- adverteren in de e-mailnieuwsbrief van Personeelsnet.

Ruim 40.000 HR-professionals per maand

Met Personeelsnet bereikt u maandelijks eenvoudig ruim 40.000 HR-professionals tegen geringe kosten. Gezamenlijk genereren zij circa 100.000 pageviews per maand (cijfers maart 2015). Aandacht is verzekerd, vooral ook als u de plaatsing van een banner of advertorial combineert met een advertentie in de e-mailnieuwsbrief van Personeelsnet, die tenminste 48x per jaar verschijnt.

Invloedrijke advertorials

Personeelsnet biedt uitgebreide opties voor betaalde advertorials en embedded content. Dat kan op de site en in onze nieuwsbrief (met 10 duizend échte abonnees).

Neem hiervoor contact op met advertising@personeelsnet.nl

Mogelijkheden voor content samenwerking

Beschikt u over expertkennis binnen het HR-vakgebied en kunt u vakinhoudelijke kopij leveren die boeiend en informatief is voor de doelgroep? Dan kunnen wij u wellicht een platform bieden.

Neem hiervoor contact op met info@personeelsnet.nl

Adresgegevens

Personeelsnet Media BV, POSTBUS 52071, 3007 LB ROTTERDAM

KvK: 27187869
BTW: NL8190.34.800B01
Contact: info@personeelsnet.nl