Personeelsnet.nl maakt gebruik van cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Balk sluiten

Personeelsnet

Vakkennis voor HR-professionals

HR-diensten

Zoekt u een coach, een HR-adviesbureau, een zelfstandig P&O-adviseur of een aanbieder van HR-producten? Hier vindt u een overzicht met dienstverleners binnen het HR-vakgebied.

Biedt u ook HR-diensten aan en wilt u hier ook vermeld worden? Neem dan een abonnement op HR Tools & Extra's van Personeelsnet. Daarmee kunt u hier het hele jaar door uw HR-dienstenaanbod onder de aandacht brengen bij de bezoekers van Personeelsnet.

HR (a.i.) voor het MKB

Duurzaam HR - Peize

Bent u op zoek naar een enthousiaste, pragmatische HR professional die u tijdelijk kan ondersteunen op locatie of op afstand? Ik sta open voor een inspirerend gesprek, 06-54260380.

Salarisadministratie

HR Servicedesk - Emmen

HR Servicedesk is een innovatieve organisatie die voor de doelgroep MKB (30-250 medewerkers) administratieve HR diensten aanbiedt. Deze diensten zijn (Digitaal) Personeelsdossier, Salarisadministratie


versterken veerkracht

Twigt HR Consultancy - Capelle aan den IJssel

Door de veerkracht van medewerkers wordt de organisatie wendbaar en kan veranderingen opvangen. Ontwikkelen van veerkracht is essentieel voor het resultaat van de organisatie.


Coaching, Reintegratie, HR advies- en werkzaamheden

ACDG Personal Involvement - Bergschenhoek

Zoekt u een tijdelijke kracht? Neemt u dan contact met mij op via LinkedIn!


Workshop in de Flexbranche

Professionals in Flex - Haarlem

In de Flexbranche is er sprake van dynamiek! Wijzigingen in de wet- en regelgeving zijn aan de orde van de dag. Onze Professionals zijn altijd up-to-date en organiseren workshops/trainingen op maat!


interim HRM advies, beleid en projecten

HRMobiel - Utrecht

Zoekt u tijdelijke ondersteuning op de P&O afdeling? Aan de slag met uw Personeelsbeleid? Wilt u reorganiseren? Voor een vrijblijvend adviesgesprek bel Rianne Kruizenga: 0623948871


Assessment

ChainWorks - Arnhem

Welke loopbaanmogelijkheden zijn er voor die ene medewerker? En is dit de kandidaat die het best bij mijn organisatie past? Het assessment van de ChainWorks geeft antwoord.


Ondersteuning HR zaken

Do2gether - Dordrecht

Uw organisatie heeft geen personeelsmanager maar wel behoefte aan structuur binnen uw personeelsbeleid. Effectief personeelsbeleid vindt u belangrijk. Wij kunnen dit voor u invullen.


Werving en Selectie

Brainconsultant - Groningen

Recruitmentbureau, gespecialiseerd in Finance en ICT. Consultants in brainpower, sterk in bemiddeling voor toptalent dat in de etalage hoort.


1e, 2e, 3e spoor trajecten

Mind at Work - Almere

Wij zijn al jaren actief op het gebied van preventie, verzuim en begeleiding en weten welke eisen er aan u als werkgever worden gesteld. Wij helpen u graag hierbij!


Casemanager verzuim biedt gratis begeleiding van 2 verzuimdossiers aan

HR Advies Online - Bergharen

Je zult je afvragen waarom ik dit doe. Ik bied je dit aan om te laten zien hoe ik je kan helpen om geld te besparen op verzuimkosten. Ik kom je graag helpen. Hartelijke groeten, Jessy Sluiter


HR-analytics, HR-proces & HR-projectmanagement.

HR-adviseur.nl - Rotterdam

HR-adviseur.nl is een adviesbureau dat zich de afgelopen 10 jaren heeft gespecialiseerd in de proces- en projectmatige aspecten van en rondom arbeidsvoorwaarden.


Organisatie en Personeel in balans

BERG FORMATIE bv - HATTEM

Bijdragen leveren aan het realiseren van organisatiedoelstellingen door integraal consistent P&O beleid. Aansluiting P&O op de bedrijfsvoering. P&O als partner in business Manager HRM / P&O a.i.


Travel security management

CSE - Amersfoort

Wij ondersteunen HR medewerkers om een solide en compact travel security beleid op te zetten. Dit is met name interessant voor organisaties die veel buiten Europa reizen en werken.


De moderne HR adviseur voor het MKB

HRM101 BV - Tilburg

Geen formatie, budget of zin in een eigen HR functionaris? Maar toch professioneel personeelsbeleid en HR management? Check onze modules: voor ieder vraagstuk een oplossing tegen een vaste prijs.


Mediation bij arbeidsconflicten

Mediation-Zuidoostbrabant - Eindhoven/Helmond

Mediation bij arbeidsconflicten (reintegratie, samenwerking, ontslag) is een prima, kostenbesparend en vaak snel alternatief. Een vorm van conflictbemiddeling zonder tussenkomst van de rechter!


Mediation in arbeidszaken

Bloemzaad Mediation & advies - Doornenburg / Breda en omstreken

Als gecertificeerd specialist arbeidsmediation bied ik graag mijn diensten aan om conflicten binnen een organisatie weer vlot te trekken.


Assessmenttrajecten

BlueMesa - Den Haag

BlueMesa is een expert in het laten excellerenan van professionals. Door een stevig fundament te leggen, waarop aan verdere ontwikkeling kan worden gebouwd door inzicht in JEZELF en De Ander!


HRM advies

Intervent Advies en Begeleiding - Blokzijl

Intervent Advies en Begeleiding ondersteunt bedrijven bij diverse vraagstukken op het gebied van Personeel en Organisatie. De mogelijkheden zijn legio! Meer informatie? Bel dan met 06-13770877.


Detachering

Quality Select Nederland - Rotterdam

Quality Select Nederland is sinds 2009 actief in het bemiddelen van secretarieel, financieel en HR personeel. Hebt u een vacature en wenst deze snel in te vullen? Bel 088-1330310.